occasion

Wanneer je steeds weer opnieuw moet gaan sleutelen aan je auto om deze gemaakt te krijgen, wordt het misschien tijd voor een andere auto. Zeker als sleutelen niet je hobby is of wanneer je zelf niet technisch aangelegd bent en voor iedere reparatie naar de autogarage moet. Maar waar vind je nou een betrouwbare occasion? Een waarvan je zeker weet dat er binnen een aanzienlijke tijd geen technische mankementen ontstaan. Een auto voor een schappelijke prijs maar in een goede staat. Bynco is dan de oplossing, hier vind je een groot assortiment diverse occasions voor een eerlijke prijs. Een prijs die lager ligt dan bij de gemiddelde occasion dealer in jouw omgeving.

Waarom is een occasion kopen bij Bynco goedkoper?

Bynco verkoopt enkel en alleen occasions via het internet. Op de webshop van Bynco vind je duidelijke foto’s en een goede omschrijving. Omdat Bynco een online platform is en daarom geen showroom heeft en ook geen verkopend personeel, wordt er flink bespaard in de kosten. Deze besparing zie je als klant van Bynco terug in de prijzen van de auto’s.

Is het online kopen van een occasion wel veilig?

Een occasion kopen doe je dus online bij Bynco, maar is dat wel veilig zal je jezelf afvragen? Bynco heeft hier goed over nagedacht en diverse veiligheden voor haar klanten ingebracht. Ook de geleverde diensten zijn tot in de puntjes verzorgd. Wanneer je een occasion koopt via de webshop van Bynco, wordt deze binnen enkele dagen kosteloos bij je thuis bezorgd. Er gaat dan een proefperiode van 14 dagen waarin je rustig je nieuwe tweedehands auto kunt uitproberen. Kom je er achter dat dit niet de auto is die je zocht? Omdat de kleur niet mooi is, te weinig passagiersruimte is of de auto toch niet zo lekker soepel rijdt? Dan kun je de occasion kosteloos retourneren aan Bynco en ontvang je het gehele aankoopbedrag terug. Besluit je de auto te houden, dan ontvang je 180 dagen garantie. Mocht je auto onverhoopt toch technische mankementen vertonen, dan zal Bynco de reparatie vergoeden.

Comments are disabled.