sloopauto

Kan je je sloopauto verkopen?

Is het nu door een ongeluk of een door een spijtig voorval, een auto kan erg veel schade oplopen. Zijn de reparatiekosten te hoog of is reparatie niet mogelijk, is je auto klaar voor de sloop. Nu is het is handig meegenomen moest je voor die sloopauto toch nog wat geld krijgen.
Woon je in Den Haag en wil je je sloopauto verkopen, contacteer in dan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen je auto aankopen en zelfs gratis ophalen, waar in de stad je ook woont.

De schade-experts schatten je sloopauto in

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst zijn niet alleen experten in het ophalen en inkopen van sloopauto’s, ze zorgen ook voor een milieuvriendelijke verwerking van de wagens. Ze werken met verschillende schade-experts die voor de verkoop met de klant overleggen. Ze bekijken de staat van de auto en zullen het bedrag bepalen dat aan je wagen gegeven kan worden. Ze baseren zich hiervoor op de staat, het merk, het bouwjaar en natuurlijk op de schade.

De hoogste marktprijzen

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst kan hogere prijzen dan regionale bedrijven aanbieden. Door hun breed internationaal netwerk en jarenlange ervaring vinden ze voor de meeste auto’s zo een bestemming. Ook binnen in Nederland hebben ze ontzettend veel contacten. Zo weten ze steeds waar de beste ijzerprijs aangeboden wordt. Verder krijg je ook meteen het vrijwaringsbewijs waar je de autoverzekering makkelijk kan opzeggen. Het afmelden van de wagen bij de RDW en de belastingdienst doen zij zelfs voor jou.

Gratis ophaling en een goede prijs

Zoals je ziet, is de Nationale Sloopauto Ophaaldienst de oplossing wil je je sloopauto verkopen in Den Haag. Hoe langer je hem bij je thuis laat staan, hoeveel meer geld hij kost. Denk maar aan de doorlopende verzekering en de belastingen. Ze bieden de hoogste prijs op de markt aan. Je sloopauto wordt niet alleen gratis opgehaald door hen, hij wordt nog eens milieuvriendelijk verwerkt ook. Voor een auto die je toch niet meer kan gebruiken, is elk geldbedrag meegenomen. Uw waardeloze wagen krijgt zo als het ware weer waarde.

Comments are disabled.