Scooter

Je ziet ze steeds vaker: elektrische scooters. Zo ook van NIU. Dit populaire scootermerk wordt ook in Nederland steeds bekender. Dit heeft nog eens een boost gekregen nadat steden als Amsterdam en Rotterdam de traditionele luchtvervuilende scooters en brommers begon te weren uit de stad. NIU is een relatief goedkoop scootermerk in verschillende varianten: sportief, dynamisch en economisch. Met eerstgenoemde variant kun je wel een topsnelheid van 70 kilometer per uur behalen.

Groot bereik met NIU

Elektrische scooters zie je meer en meer. Maar net als met auto’s is ook hier vaak een klacht dat het bereik niet groot genoeg is, dat je niet ver genoeg kunt rijden op een volle accu. Dit is echter niet het geval bij NIU. De modellen van het Chinese scootermerk halen namelijk wel een bereik van 170 kilometer. Zo is dit niet alleen de ideale scooter voor in de stad, maar ook nog eens voor de meest grote buitengebieden in ons land. Kanttekening daarbij is wel dat de genoemde 170 kilometer een schatting is. Vanzelfsprekend kan dit lager worden bij tegenwind, geen optimale luchtdruk in de banden of slecht wegdek. Wel heeft NIU geprobeerd om dit zoveel mogelijk te beperken. De kwaliteit van deze elektrische scooters staat namelijk hoog in het vaandel bij hen. Daarnaast staan ze bekend om de beste technologie op gebied van veiligheid en duurzaamheid en verdeelt het remsysteem de kracht zowel over de voorremmen als over de achterremmen.

NIU scooter kopen

Ben je enthousiast geraakt en wil jij graag een NIU scooter kopen? Kom dan langs bij een van de officiële NIU dealers, zoals scooterwinkel Polderscooter. Daar kun je een gratis proefrit maken en ervoor kiezen of dat je een NIU wilt kopen, leasen of kopen door middel van in termijnen te betalen. Bekijk alle NIU modellen op de website.

Comments are disabled.