Een auto verkopen is niet zo gemakkelijk, maar je kan er wel een stokje voor steken door een aantal zaken van de auto in orde te maken en de advertentie goed in elkaar te zetten. Hier enkele handige tips:

Tip 1

Zodra de auto schoon en gedetailleerd is kan je leuke foto’s nemen en deze delen op websites die de verkoop kunnen versnellen. Zorg ervoor dat je meerdere foto’s maakt vanuit verschillende invalshoeken en kies de beste keuze wanneer je een advertentie gaat maken. Een paar foto’s die je nodig hebt zijn van de buitenkant, voorkant, achterzijde, beide kanten, het interieur, voorin en achterin, de bak, het dashboard, de matten, wielen en motor.

Tip 2

Om goed je auto goed te adverteren, moet je een online dienst zoeken waar potentiële kopers winkelen zodat deze je auto kunnen vinden. Er zijn tal van mogelijkheden zoals marktplaats.nl, ikwilvanmijnautoaf.nl, autoinkoopspecialist.nl, meteenautoverkopen,nl etc. Het creëren van een goede advertentie is een must om kopers aan te trekken en het begint met het kennen van de gegevens van je voertuig. Aangezien een gedetailleerde beschrijving een goede eerste indruk maakt, zal het helpen meer kopers aan te trekken.

Tip 3

Zorg ervoor dat je voldoende informatie op de advertentie plaatst. Denk dan onder andere aan de vraagprijs. Kilometerstand van het voertuig, toestand van het voertuig, de geschiedenis van ongelukken of schade van het voertuig. Maar ook aanpassingen of upgrades die zijn gemaakt aan het voertuig zijn noemenswaardig. Verder is het VIN-nummer belangrijk en het aantal eigenaars.

Comments are disabled.