Als u wilt dat uw airco in uw auto goed blijft functioneren zijn er enkele zaken die goed ingeregeld moeten worden. Dit zijn onder meer een goed onderhoud, meerdere servicebeurten en check op de onderdelen.

We hoeven u niet te vertellen dat u met een goed onderhouden airco volop kunt genieten van een aangename temperatuur in uw auto. Wat u absoluut niet zal willen ervaren is dat uw airco stopt met functioneren net wanneer u op vakantie gaat. Onderweg naar Frankrijk stopt de airco ermee, de temperatuur loopt al snel op en in het ergste geval kan dit er zelfs voor zorgen dat u en uw inzittenden ziek worden van de slecht onderhouden airco. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden wanneer u de airco goed had onderhouden bij een garage zoals Aircontrol. In dit artikel vertellen we u meer over het bijhouden van uw airco, airco onderdelen en meer.

Versleten onderdelen, wat nu?

Een airco is net als de rest van de auto onderhevig aan slijtage, je gebruikt de airco in de zomermaanden volop om te genieten van een aangename temperatuur. Maar wat als er iets kapot gaat? Hoe achterhaal je wat er kapot is en wie kan het repareren? Aircontrol, specialist in auto airco’s met een vestiging in Uden (NL) en Goch (DE) weet altijd raad. Bij hen kan je onder meer terecht voor een kapotte compressor, compressor onderdelen en nog veel meer.

Als je een specialist bent weet je zelf doorgaans al wat te doen, maar ook voor jou is er allerlei informatie te vinden binnen de Aircontrol website. Klik aan de linkerzijde onderaan in de balk op “AC specialist”, dan krijg je meerdere documenten die van pas kunnen komen bij een reparatie en advies richting de klant. Bent u zelf consument en heeft u beperkte kennis van auto airco’s? Klik dan op “voertuig eigenaar”, hier vind je allerlei documenten met diepgaande informatie zodat jij weet wat te doen.

Comments are disabled.